wandelingen en vaartochten

wandelingen en vaartochten

couperuswandelingen

Het Louis Couperus Museum organiseert wandelingen in de buurt rond het museum langs de huizen waar Couperus en de personages uit zijn romans woonden. U meldt zich aan met een groepje. Allerlei wandelingen en routes zijn mogelijk. Meer informatie: info@louiscouperusmuseum.nl.

VAARTOCHT IN COMBINATIE MET EEN WANDELING

Het Louis Couperus Museum organiseert samen met De Ooievaart iedere “Eerste Vrijdag Van De Maand” van april t/m oktober een wandeling in combinatie met een vaartocht en een bezoek aan het museum. Aanvang programma steeds: 15.30 uur. Eerstkomende vaartochten in 2023 op vrijdag 7 april, vrijdag 5 mei, vrijdag 2 juni, vrijdag 7 juli, vrijdag 4 augustus, vrijdag 1 september en vrijdag 6 oktober. Verder kunt u altijd met een groepje los van deze data een vaartocht bij ons boeken.


Programma
15.30 uur Ontvangst en bezoek Louis Couperus Museum – Javastraat 17, Den Haag
16.00 uur Wandeling door het Willemspark, langs 19e-eeuwse villa’s en Plein 1813
17.00 uur Literaire Vaartocht met drankje – Opstap bij het Hiltonhotel
18.30 uur Eind Literaire Vaartocht - Afstap bij het Hiltonhotel
Kosten: €27,50 euro. Warme kleding voor op de boot aanbevolen.

U kunt reserveren bij info@louiscouperusmuseum.nl onder gelijktijdige overmaking van €27,50 op rekeningnummer NL45 INGB 0007 7028 53 ten name van Louis Couperus Museum onder vermelding van “Vaartocht + Wandeling + Datum van keuze”. Zodra U hebt betaald, is uw reservering definitief.
 

 

U bent hier