Voorbij: Theatergroep Zout speelt Van oude mensen, de dingen, die voorbijgaan.....

Voorbij: Theatergroep Zout speelt Van oude mensen, de dingen, die voorbijgaan.....

28 januari 2018

THEATERGROEP ZOUT speelt Van oude mensen, de dingen, die voorbijgaan... van Louis Couperus. Na het succes van Stil, brengt Theatergroep Zout het tweede deel van de Couperus-trilogie van Toneelgroep Amsterdam. En ook deze voorstelling wordt opgevoerd in de Stadsschouwburg Amsterdam. Deze keer gaan ze nog een stapje verder. Ze hebben een volledig eigen bewerking gemaakt van Couperus’ roman Van oude mensen, de dingen, die voorbijgaan...; met speciaal voor de voorstelling gecomponeerde en live uitgevoerde muziek.

Voorbij gaat over een duister geheim, dat de leden van een Haagse familie van generatie op generatie in zijn greep houdt. Wat is er zestig jaar geleden gebeurd? Wie kent het geheim en wie niet? Hoever gaan de familieleden uit naam der liefde? Lukt het Lot en zijn kersverse bruid om zich hieraan te ontworstelen? Of laten ook zij die kans aan zich voorbijgaan?

DATUM & TIJD: Zondag 28 januari 2018 - 16:00 uur

LOCATIE: Stadsschouwburg Amsterdam, Rabozaal

KAARTEN: € 15,00 theatergroepzout.nl/tickets

SPEL: Chris Boots, Brigitte Buissink, André Dashorst, Monique van Esch, Lisa van Ginneken, Jan Willem Grandia, Maarten van Hoogdalem, Ruud Lok, Ans Rekers, Julia van Steennis, Hans de Visser, Bob Waaijer en Sabine Waasdorp

REGIE: Mariken Bijnen

TEKSTBEWERKING: Mariken Bijnen m.m.v. Brigitte Buissink, Ans Rekers en Julia van Steennis

MUZIEKCOMPOSITIE EN -UITVOERING: Gijs Levelt

VORMGEVING FLYER: Janine Toussaint

Deel deze pagina

U bent hier