2 september 2018

Zondag 2 september is het Louis Couperus Museum van 12.00 tot 18.00 uur te vinden op de Cultuurmarkt van het jaarlijkse UIT Festival op het Lange Voorhout. Met het Literatuurmuseum hebben we daar een leuk programma voor u. U kunt samen met Eline Vere op de foto tegen de achtergrond van Den Haag 1900. Laat u verrassen en kom gezellig langs!

Op zondag 7 oktober neemt Frans van der Linden u mee naar het Rome van Louis Couperus in een lezing met fragmenten uit zijn werk en geïllustreerd met foto’s die de periode rond 1900 in Rome in beeld brengen.

Op de foto met Eline Vere op het UIT Festival

2 september 2018